Vår erfarenhet ger trygghet!

Vår erfarenhet ger trygghet!

Vår erfarenhet ger trygghet!

Vår erfarenhet ger trygghet!

Vår erfarenhet ger trygghet!

Vår erfarenhet ger trygghet!

Hett Tech ny utmanare på den svenska medtechmarknaden

I tuff konkurrens startar bolaget sin verksamhet som erbjuder laboratorieutrustning, service och hög kompetens. Hans Nilsson, vd och grundare vill ta företaget till främsta marknadsposition.

När hållbar innovation och säkerhet går före allt annat, är Hett Tech svaret på vad hög kompetens och insikt i att vara en del av lösningen, betyder för den svenska medtechmarknaden. Med lång erfarenhet och mycket goda relationer till olika distributörer världen över besitter Hett Tech unika värden, viktiga för framtidens vård och framtidens samhällsekonomi.
- Jag ser verkligen fram emot att på nytt få leverera marknadens främsta produkter och tjänster i en industrisektor där detta är en förutsättning för en effektiv vård och omsorg, fortsätter Hans.

Med sin roll på marknaden bidrar Hett Tech till att förbättra och utveckla befintlig teknologi. Företaget är verksamt och i produktion sedan den 1 juli. Både Hans Nilsson och Peter Gullbrandz som arbetar på Labtek Sverige AB är kända profiler i branschen och Hans var tidigare vd och grundare till Hettich Labinstrument AB.

Hett Tech AB är ett distributions- och serviceföretag på den svenska medtechscenen. Företaget tillhandahåller laboratorieutrustning, kompetens och tjänster till företag och organisationer inom svensk sjukvård och industri. Tillsammans med välkända och ledande leverantörer i Sverige och världen sätts fokus på kontinuitet, hög tillgänglighet och marknadsnärvaro.

Som vår kund får du säker tillgång till all ny teknik, kunnande och utveckling inom centrifuger, inkubatorer, mikrobiologisk automation, blodbanksprodukter m.m.

Välkommen som vår kund!

Ladda ned våra försäljningsbestämmelser härVåra samarbetspartners

Hett Tech har ett ömsesidigt positivt samarbete med världens ledande producenter inom våra affärsområden exempelvis Memmert, Boeco, B medical systems och Beckman Coulter. Vi ökar ständigt utbudet av varor och tjänster baserat på kundens behov. Klicka på bilderna nedan för att komma till respektive bolags hemsida.

oss hettichoss Bsystemsoss beckmanoss memmertKvalitet & miljö

Alla våra produkter är framtagna i ISO certifierade processer. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 2015.

SCAB_ISO_9001_Sve_RGB.png     SCAB_ISO_14001_Sve_RGB.png

Vårt kvalitetssäkrade arbetssätt säkrar dig som kund en given plats i kedjan med producenten där dina erfarenheter återges till källan för vidareutveckling av produkterna. 

Kvalitetspolicy | Miljöpolicy

Vi följer El-kretsens och Förpacknings Tidningsinsamlingens rekommendationer.

el kretsen logo     fti medtext genomskinligIntegritet

Hett Tech följer GDPR (General Data Protection Regulation). Lär mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ladda ned vår integritetspolicy här


Kontakta oss om hur kan vi hjälpa dig eller om ni bara har frågor?
Fyll i formuläret med hur vi kan hjälpa och vi återkommer så fort vi kan

Hett Tech AB erbjuder endast produkter framtagna i ISO-certifierade processer.
SCAB_ISO_9001_Sve_RGB.png    SCAB_ISO_14001_Sve_RGB.png
Våra produkter är CE-märkta och uppfyller EU-krav.

boecominilogo